Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Αναρτήθηκαν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης για τις εγγραφές – επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ζωγράφου για το σχολικό έτος 2022-2023. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση σεε όλες τις αιτήσεις επανεγγραφής προστέθηκαν 150 μόρια.

Επισημαίνεται ότι, βάσει της υπ’ αριθμ. 68 /15-04-2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου τα 150 μόρια της επανεγγραφής δικαιούνται τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στις δομές το τρέχον σχολικό έτος μέσω μοριοδότησης του Δήμου και η μητέρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Τα παιδιά που την ίδια περίοδο φιλοξενήθηκαν μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος (ΕΣΠΑ), δικαιούνται τα μόρια της επανεγγραφής, εφόσον:

α) Η μητέρα δεν έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης σε επιδοτούμενο πρόγραμμα.

β) Εάν η αίτηση στο πρόγραμμα έχει απορριφθεί για ουσιαστικούς λόγους και όχι για ελλιπή φάκελο.Με την προσκόμιση του απορριπτικού θα λαμβάνουν τα μόρια της επανεγγραφής.

Υπενθυμίζεται ότι τυχόν ενστάσεις για την προσωρινή μοριοδότηση θα κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ζωγράφου από την Τρίτη 12-07-2022 έως και την Πέμπτη 14-07-2022.

Διαβάστε: Επίσκεψη Μητσοτάκη στις κατασκηνώσεις του Δήμου με ομογενείς πρόσφυγες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ