Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΟΒ

Την Δευτέρα 1 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Όμιλου Βουλιαγμένης ενόψει της σεζόν 2022-23.

Τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Πατέρα Στέφανο, παρουσία του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, του εντεταλμένου συμβούλου Τεχνικής Υπηρεσία  Νίκου Βάση, της προέδρου τοπικής κοινότητας Βάρης Ασπασίας Αντωνίου, του  Προέδρου του Ομίλου Ιωάννη Ασλανίδη, μελών του Δ.Σ. και  του επίτιμου προέδρου Μανώλη Νικολάου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ιωάννης Ασλανίδης, καλωσορίζοντας τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια, τους τόνισε για το οικογενειακό κλίμα που ξεχωρίζει ως Όμιλο και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα σε κάθε αθλητή όχι μόνο για ποδοσφαιρικά ζητήματά αλλά και για ότι προσωπικό θέλει να μοιραστεί μαζί μας. Κλείνοντας τους ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες εφάμιλλή της περσινής.

Τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε στη διοίκηση του Α.Ο. Βουλιαγμένης καλή δύναμη και στους αθλητές καλή αρχή και μακριά από τραυματισμούς. Ευχήθηκε στους παίκτες να χαρούν το ποδόσφαιρο, καθώς αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τόνισε ότι ως Δημοτική Αρχή στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, με όλες της τις δυνάμεις και θα είναι πάντα δίπλα μας σε ότι την χρειαστούμε.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής Ποδοσφαίρου Μανώλης Καπίρης, που ευχήθηκε και εκείνος με την σειρά του μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των υψηλών μας στόχων και παρότρυνέ τον Δήμαρχο μας να μπει να κάνει προπόνηση στου τερματοφύλακες μας, θυμίζοντας του τα παιδικά του χρόνια που έπαιζε σε αυτήν την θέση.

Τον αγιασμό έκλεισε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Σωτήρης Κατράνας που ευχήθηκε σε όλους καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες, τονίζοντας παράλληλα και το μέγεθος της ευθύνης όλων των μελών της ομάδας να εκπροσωπούν έναν σύλλογο όπως ο Α.Ο. Βουλιαγμένης. Ευχαρίστησε προσωπικά τον δήμαρχο για ότι έχει κάνει για εκείνον και για τον Όμιλο.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση στην οποία συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός κάποιων δικαιολογημένων που θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες. Το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις όλη την εβδομάδα, ενώ θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου η ομάδα θα μπει σε τακτικά κομμάτια και θα δείξει την αγωνιστική της φιλοσοφία. Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ