Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Πράξη αλληλεγγύης από τους δημότες

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική δράση «Μαζεύουμε σχολικά γιατί… το παιδί πάνω από όλους», που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και προσήλθε στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Αλέκα» προσφέροντας εκατοντάδες τεμάχια σχολικών ειδών. Από τη δράση συγκεντρώθηκαν δεκάδες σχολικές τσάντες και εκατοντάδες μπλοκ ζωγραφικής, τετράδια απλά, τετράδια σπιράλ, ντοσιέ σημειώσεων, τεμάχια γραφικής ύλης (μολύβια – στυλό), πακέτα με μαρκαδόρους και ξυλομπογιές, μπλοκ σημειώσεων, γόμες, ξύστρες, χάρακες και άλλα σχολικά είδη, χρήσιμα για κάθε μαθητή.

Στην εθελοντική δράση παρέστη ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την πράξη αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την κοινωνική τους ευαισθησία.

Τις προσφορές των συμπολιτών μας παρέλαβαν υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Γραφείου Επικοινωνίας, ενώ τις επόμενες ημέρες τα σχολικά είδη θα διανεμηθούν σε παιδιά του Δήμου που τα χρειάζονται. Τη δράση συντόνισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη.

Διαβάστε: Ψηφιακή εκπαίδευση για τους δημότες

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ