Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αρχαία τραγωδία και ρόκ στο κλείσιμο των εκδηλώσεων της πόλης

Με τις παραστάσεις της «Ιφιγένειας εν Αυλίδι» του Ευριπίδη και ένα μουσικό αφιέρωμα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς με τίτλο «Άνθρωπε Αγάπα» ολοκληρώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Γλυφάδας για το φετινό καλοκαίρι.

Μετά από τρις μήνες γεμάτους μουσική, θέατρο και σινεμά, την Κυριακή 25 του μήνα οι κάτοικοι της Γλυφάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα κορυφαία έργα της αρχαίας κλασσικής γραμματείας.

Η «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» είναι ένα πάντα επίκαιρο πολιτικό έργο που αποδίδεται σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη και μία ομάδα εξαίρετων ηθοποιών.

Επίσης, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, το «Άνθρωπε Αγάπα», είναι ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Έναν από τους πιο αγαπημένους και ευαίσθητους εκπροσώπους μιας γενιάς που έγραψε ιστορία στην ελληνική ποπ μουσική. Σε αυτή τη μοναδική βραδιά, με την υπογραφή του αξεπέραστου Μάκη Δελαπόρτα, θα τραγουδήσουν οι δύο κόρες του Ρόμπερτ Ουίλιαμς Ιλένια και Μάρθα και άλλοι 11 καλλιτέχνες, φίλοι και συνοδοιπόροι του.

Το κλείσιμο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2022 συνδυάζει τη μαγεία της αρχαίας τραγωδίας και εκείνη της ανεπανάληπτης ποπ και ροκ ελληνικής μουσικής των περασμένων δεκαετιών.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8:30 το βράδυ, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας και η είσοδος για όλες είναι δωρεάν: Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας τελούν υπό την αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ. και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της Γ΄ Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο σε όλη τη Γλυφάδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ