Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

«Πρασινίζει» ξανά η Πλατεία – Ξεκίνησαν και οι επισκευές σπασμένων πεζοδρομίων

«Άναψαν» οι μηχανές της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης. Ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των δαπέδων της Κεντρικής Πλατείας για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας.

Πρόκειται για τα σημεία εκείνα που συχνά έπεφταν οι πολίτες, κυρίως μεγάλης ηλικίας, σκοντάφτοντας στις σπασμένες πλάκες του πεζόδρομου.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να αλλαχτούν τα σπασμένα πλακίδια και κυβόλιθοι και να αποκατασταθεί η υπόβασή τους, να γίνει αποκατάσταση των φρεατίων ομβρίων και να αντικατασταθούν τα μαρμάρινα φιλέτα στα τμήματα του υφιστάμενου δαπέδου της πλατείας.

Επίσης, στην Πλατεία της πόλης ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του νέου σύγχρονου αρδευτικού συστήματος που εξασφαλίζει το πότισμα των δέντρων και των φυτών με ορθολογική χρήση του νερού.

Με την ολοκλήρωση του έργου ξεκίνησε να αναζωογονείται και να ενισχύεται το πράσινο της πλατείας, ενέργεια που θα εξελιχθεί σταδιακά σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Οι νέες παρεμβάσεις, στοχεύουν ανάμεσα σ’ άλλα στο να επανεντάξουν την πόλη μας στον χάρτη με τις πιο πράσινες περιοχές του Λεκανοπέδιου.

Διαβάστε επίσης: «Γιοφύρι της Αρτας» το Κλειστό της Αρτάκης – Μήνυμα Γ. Κουτελάκη στον εργολάβο: ή ξεκινάς άμεσα ή αποχωρείς

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ