Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Τρίτη παραίτηση αντιδημάρχου – Η επιστολή του Δ. Οικονόμου

Συνεχίζονται οι τριγμοί στον Δήμο Νέας Σμύρνης. Μετά τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων Γιώργου Κρικρή και Ευστάθιου Κούπα, ήρθε η σειρά του μόλις δύο εβδομάδων αντιδημάρχου Δια Βίου Μάθησης & Παιδείας Δημήτρη Οικονόμου. Δηλώνει ότι συνεχίζει ως δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, στηρίζοντας το έργο της δημοτικής Αρχής και του δημάρχου.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου αντιδήμαρχος Παιδείας ήταν ο Πολύδωρος Συρίγος, ο οποίος αντικαταστάθηκε μετά την αντίδραση εκπροσώπων της Ένωσης Γονέων Νέας Σμύρνης για τις συστάσεις του σχετικά με τη λήψη μέτρων στα σχολεία προς την κατεύθυνση εξοικονόμησης ενέργειας.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Οικονόμου:

«Αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες,
με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την παραίτηση μου,

ο μοναδικός λόγος που με ώθησε σε αυτήν την απόφαση, είναι ότι διαπίστωσα ότι για έναν τόσο κρίσιμο τομέα όπως είναι αυτός της Παιδείας, χρειάζεται τουλάχιστον μια ολόκληρη δημαρχιακή θητεία πέντε ετών ώστε να μπορεί να παραχθεί μετρήσιμο έργο και να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα, μερικοί μήνες και ειδικά προεκλογικοί δεν αρκούν.

Συνεχίζω να είμαι δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και να στηρίζω το έργο της δημοτικής Αρχής και του δημάρχου. Για την επόμενη ημέρα της παράταξης μας, έχω διαμορφωμένη άποψη και θα την διατυπώσω δημόσια στον κατάλληλο χρόνο.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Δημήτρης Οικονόμου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νέας Σμύρνης»

Διαβάστε επίσης: Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημαρχία ο Γιώργος Κρικρής – Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Καθαριότητας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ