Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με κέφι και ενθουσιασμό η γιορτή για τη Τρίτη Ηλικία

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, με ενθουσιασμό, κέφι και ζωντάνια, τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Καλλιθέας και εκατοντάδες δημότες, έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα, τραγούδησαν και χόρεψαν με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του γνωστού Καλλιθεάτη καλλιτέχνη Πέτρου Μπουσουλόπουλου και των συνεργατών του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος στον χαιρετισμό του, επισήμανε:
«Κάθε ημέρα τιμούμε τους γονείς μας, τον παππού και την γιαγιά μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα, ότι διαμορφώνουμε το περιβάλλον που ζουν με ποιότητα, αγάπη, κατανόηση και σεβασμό. Ως Δημοτική αρχή προστατεύουμε την υγεία τους, παρέχοντας δωρεάν δράσεις , φτιάξαμε δομές, που ενισχύουν την προστασία τους, την κοινωνική τους συμμετοχή, την ψυχαγωγία τους, ώστε κανείς Καλλιθεάτης και καμία Καλλιθεάτισσα, να μη νιώθει μοναξιά. Είμαστε κάθε ημέρα δίπλα τους».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας Γεώργιος Καλαμπαλίκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Νοτίου Τομέα, Ν.Δ. Βασίλης Σπανάκης, ΚΙ.Ν.ΑΛ. Τόνια Αντωνίου, ο εκπρόσωπος Τύπου Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης, ο Κωνσταντίνος Ευσταθίου πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Μπαρμπάκος (Διοικητικών, Οικονομικών θεμάτων και θεμάτων Δημοτικής Κατάστασης), ο Γεώργιος Κυριακόπουλος (Παιδείας & Δια βίου Μάθησης), ο Κωνσταντίνος Κόκουλος (Εξυπηρέτησης του Δημότη και Καθημερινότητας του Πολίτη), ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος (Περιβάλλοντος), ο Δημήτρης Παπαθανάσης (Τεχνικών Υπηρεσιών), η Άννα Γιαννακού – Πάσχου (Πρόνοιας), ο Λάζαρος Λασκαρίδης (Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολιτών), η Βασιλική (Βάσω) Μαργαρίτη (Δημοτικών Προσόδων – Ισότητας και Οικογενειακού Προγραμματισμού), ο Γεώργιος – Σπυρίδων Κουτσογιάννης πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου-Πρέντζα αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Αναστασία (Νατάσα) Αδαμοπούλου αντιπρόεδρος ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος», ο Κώστας Ασκούνης επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθηνά Εξάρχου, Νικόλαος Ηλιάδης και ο Παναγιώτης Γεωργούσης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρόεδρος ΕΣΤΙΑΣ Καλλιθέας και η Θέμις Αγγελοπούλου πρόεδρος ΚΥΨΕΛΗ Καλλιθέας.

Διαβάστε επίσης: Λάζαρος Λασκαρίδης: «Ο Πολιτισμός αποτελεί προτεραιότητα μας»

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Καλλιθέα στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ