Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Βορίδη με τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Το πάγιο αίτημά τους που αφορά στην μονιμοποίηση των υπαλλήλων που απασχολούνται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς και την άρση της  απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που ακυρώνει την αυξημένη μοριοδότηση της ειδικής εμπειρίας, για το σύνολο των εργαζομένων στο πρόγραμμα θα θέσουν στον υπουργό Εσωτερικών τα μέλη της ΠΟΕ- ΟΤΑ και της Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος.

Συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα συνδικαλιστές της Αυτοδιοίκησης θα συναντηθούν με τον κ. Μάκη Βορίδη, ώστε να βρεθεί λύση στο αίτημά τους για μονιμοποίηση. Νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και πρόσκληση της Ομοσπονδίας, συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στα γραφεία της.

Κοινός στόχος, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η οριστική μονιμοποίηση των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ιδιαίτερα μετά την υπ΄ αριθμ: 1548/2022 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που ακυρώνει την αυξημένη μοριοδότηση της ειδικής εμπειρίας, για το σύνολο των θέσεων που προβλέφθηκε στο πλαίσιο της 4Κ/2020 προκήρυξης για το προσωπικό, που απασχολείται στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ενημέρωσε τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα, πως μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ, με σχετικό έγγραφο αίτημα της Ομοσπονδίας ζητήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη.

Μετά την συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών τα στελέχη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αποφάσισε να πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση αύριο το πρωί στα γραφεία της προκειμένου να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα και να αποφασίσει τις περεταίρω κινήσεις της.

Ειδήσεις από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης στο amarysianotia.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ