Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κλαίρη Δεληγιάννη: Καμία ανάμειξη του Δήμου στο μπαζάρ

Τη δική της εξήγηση δίνει στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέας Σμύρνης Κλαίρη Δεληγιάννη, μετά τις καταγγελίες φιλοζωικών σωματείων για διοργάνωση μπαζάρ επιτηδευματιών στην κεντρική πλατεία χωρίς τα ίδια τα σωματεία και διαφανείς διαδικασίες.

«Μέχρι τώρα αναθέταμε το μπαζάρ σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο εκτός πόλης το οποίο μας έδινε ελάχιστες στειρώσεις για τα αδέσποτα. Αποφασίσαμε φέτος να προχωρήσουμε μόνοι μας για να κερδίσουμε όσο γίνεται περισσότερες στειρώσεις. Επειδή έγινε μεγάλη φασαρία, αποφασίσαμε να βγούμε εκτός. Ως Δήμος δεν έχουμε πλέον καμία ανάμειξη με το μπαζάρ. Επειδή όμως, είχαμε ήδη παραχωρήσει το σημείο, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πίσω και να ακυρώσουμε τη δράση. Από τα έσοδα έχουμε συμφωνήσει να λάβουμε στειρώσεις αξίας 3.500 ευρώ», δηλώνει η κυρία Δεληγιάννη.

Επίσης αναγγέλλει ότι σύντομα ενισχύεται η σύμβαση του Δήμου με την κτηνίατρο, την προσεχή εβδομάδα αγοράζονται επιπλέον ζωοτροφές παρότι οι υπάρχουσες δεν έχουν εξαντληθεί. Παράλληλα, βγαίνει η προκήρυξη για ενοικίαση χώρου για το δημοτικό κτηνιατρείο.

Διαβάστε επίσης: Με σκιές και πολλές αντιδράσεις η διοργάνωση φιλοζωικού μπαζάρ

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ