Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συλλογική καταδίκη για την επίθεση στον πρόεδρο του Δ.Σ

Αποφασισμένη να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών της επίθεσης σε βάρος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η διοίκηση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για την βίαιη και απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο Νίκος Χρυσοβερίδης κατά την διάρκεια της φιλοζωικής εκδήλωσης  στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, τόσο ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, όσο και η δημοτική Αρχή τονίζουν ότι το περιστατικό είναι απολύτως καταδικαστέο.

Όπως επισημαίνουν, πρόκειται για περιστατικό απεχθές, απαράδεκτο και πρωτοφανές και απαιτούμε την άμεση απόδοση των ευθυνών και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

«Ως Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα εξαντλήσουμε κάθε πρόσφορο μέσο ώστε να συνδράμουμε τις αρμόδιες Αρχές, υποστηρίζοντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά τα έργο τους, καθώς οι ακραίες αυτές καταστάσεις δεν αρμόζουν και δεν χωρούν στην πόλη μας.

Στεκόμαστε στο πλευρό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζοντας την ομόθυμη καταδίκη του περιστατικού και την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης.

Τέλος, σε συνεννόηση με τις Αστυνομικές Αρχές που έχουν αναλάβει το έργο της έρευνας, εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση»

Διαβάστε: Συλλογική καταδίκη για την επίθεση στον πρόεδρο του Δ.Σ

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ