Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Σάλος στα social media για καφετέρια της περιοχής – Καταγγελίες για ηλικιακό ρατσισμό

Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις καταγγελίες ότι οι υπεύθυνοι γνωστής καφετέριας της Νέας Σμύρνης έδιωξαν ηλικιωμένο άνδρα λόγω… του προχωρημένου της ηλικίας του.

Την καταγγελία έκανε ο πολιτικός επιστήμονας Κωστής Πιερίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όπως αναφέρει, σε γνωστή καφετέρια της Νέας Σμύρνης, εκδιώχθηκε ηλικιωμένος καθώς “είναι πολιτική του μαγαζιού να απαγορεύει σε ηλικιωμένους να κάθονται”. «Φυσικά δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ ούτε ευρώ στο συγκεκριμένο μαγαζί. Φυσικά θα το συζητήσω με όλους τους φίλους της γειτονιάς και τις συλλογικότητές της. Αν στο εν λόγω μαγαζί δεν πατήσει ψυχή για ένα μήνα μετά θα συνεχίσει να διαλέγει ποιος θα κάτσει και ποιος όχι;», διερωτάται ο κ. Πιερίδης.

Η διεύθυνση του καταστήματος απάντησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ρίχνοντας την ευθύνη για ό,τι έγινε στον “υπεύθυνο” της πρωινής βάρδιας.

Όπως ανέφερε, η τακτική που ακολούθησε δεν συνάδει με την “ηθική” του καταστήματος, καθώς και της περιοχής, ενώ η πρόσληψή του, έγινε πριν λίγο καιρό. Αναφέρεται δε, πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος απομακρύνθηκε από το κατάστημα. Μάλιστα, απαντώντας σε χρήστη του Facebook , ανέφερε πως ο ηλικιωμένος που έπεσε θύμα ηλικιακού ρατσισμού είναι ευπρόσδεκτος στην καφετέρια. «Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να έρχεται οπότε θέλει στο μαγαζί μου, είναι όλα κερασμένα», σημειώνει.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ