Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Μαραθώνιος ισότητας από την ΚΕΔΕ

Το μήνυμα της αποτροπής φαινομένων έμφυλης βίας και της αύξησης της συμμετοχής των γυναικών στα κοινά μετέφερε μέσα από τον 39ο Κλασσικό Μαραθώνιο η Επιτροπή Ισότητας της ΚΕΔΕ.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ, τελούσε και υπό τη αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων ενώ η ενεργή παρουσία της Γενικής Γραμματέας κ. Καλυψώς Γούλα, σηματοδοτεί την ουσιαστική στήριξή της στις δράσεις της Επιτροπής Ισότητας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Συμμετείχαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ Μαρία Κακαλή, Δήμαρχος Αγ. Ευστρατίου, η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας & δημοτική σύμβουλος Δήμου Λαρισσαίων, Ρένα Καραλαριώτου, η Ευαγγελία Σχοιναράκη, μέλος του ΔΣ Δήμου Ηρακλείου, η Ρωξάνη Μπέη, μέλος του ΔΣ Δήμου Αθηναίων, η Τίνα Καφατσάκη, μέλος ΔΣ Δήμου Ζωγράφου, η Μαρία Ζάγκα, μέλος του ΔΣ Δήμου Παλαιού Φαλήρου, η Σοφία Αλεστά, μέλος του ΔΣ Δήμου Τρικκαίων, η Γιάννα Καλημέρη, μέλος ΔΣ Δήμου Θέρμου, η Μαρία Κουσαθανά, μέλος του ΔΣ Δήμου Μυκόνου, η Όλγα Χρήστου μέλος του ΔΣ Δήμου Καρδίτσας, η Ασπασία Λουπάκη, μέλος του ΔΣ Δήμου Πλατανιά και η Ειρήνη Κουνενάκη, μέλος του ΔΣ Δήμου Παλλήνης.

Η ΚΕΔΕ δια του προέδρου της και των μελών του Δ.Σ έχουν κατ’ επανάληψη τονίσει ότι στέκονται αρωγοί σε δράσεις πρόληψης και αποτροπής φαινομένων έμφυλης βίας, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουν τις γυναίκες να συμμετέχουν με ενεργό ρόλο στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειδήσεις από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ