Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Εφόδια» για σωστή ανακύκλωση στους υπαλλήλους του Δήμου

Το καλό παράδειγμα, αλλά και με την χρήση των κατάλληλων υλικών και μέσων θα δίνουν οι υπάλληλοι του Δήμου Ζωγράφου στους οποίους μοιράστηκαν ενημερωτικό υλικό, τσάντες πολλαπλών χρήσεων και επαναχρησιμοποιούμενα σκεύη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Zero Waste Διοίκηση».

Υπεύθυνη του προγράμματος για τη σχετική καμπάνια είναι η Κατερίνα Πελεκάση η οποία ενημέρωσε τον δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα κατά τη συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο Ζωγράφου.

Από την πλευρά του ο κ. Θώδας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία, τονίζοντας ότι η συμβολή τους στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των δημοτικών υπαλλήλων σε οικολογικές λύσεις, είναι σημαντική.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ζωγράφου και ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης είναι οι μοναδικοί Δήμοι στην Ελλάδα  που συμμετέχουν στην εν λόγω δράση για τη δραστική μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και της παραγωγής αποβλήτων στα δημοτικά κτίρια που υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Διαβάστε επίσης: Και ο Δήμος στο mydimos.live.gov.gr

Όλες οι ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ