Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ραντεβού για «γνωριμία με την αναπηρία»

Ημερίδα με αντικείμενο την ενημέρωση για τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τις συνθήκες ζωής που βιώνουν τα άτομα με αναπηρίες, διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 03/12 στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Αλέκα» ο Δήμος Ζωγράφου.

Η ημερίδα  με τίτλο «Γνωριμία με την Αναπηρία: Συμπερίληψη και Προσβασιμότητα», πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ό, τι αφορά τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία  και την ισότιμη συμμετοχή, την προσβασιμότητα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των ΑμεΑ.

Ομιλητές της ημερίδας είναι η Διδάκτωρ Ψυχολογίας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζωγράφου Αναστασία Μπότου, η Διδάκτωρ Ψυχολογίας της Υγείας Φοίβη Σπέη, η λογοθεραπεύτρια Ιωάννα Πατούρα, ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, η ειδικός επιστήμων στην ψυχική υγεία και μητέρα αυτιστικού παιδιού Άννα Κωνσταντινίδου.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Εργοθεραπευτής με MSc στην ειδική αγωγή Ανέστης Φώτογλου, ενώ κατά την έναρξη και τη λήξη της εκδήλωσης  θα παίξει αρμόνιο ο φοιτητής πληροφορικής Γιώργος Πολονύφης.

Όλες οι ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ