Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αστέρας Βουλιαγμένης: Υπογράφεται η πώληση οικοπέδων στην οικογένεια Λάτση

Στην οικογένεια Λάτση περνούν δύο από τα 13 οικόπεδα του Αστέρα Βουλιαγμένης. Οι υπογραφές των συμβολαίων αναμένεται να μπουν με το γύρισμα του έτους.

Τα οικόπεδα, στα οποία θα αναπτυχθούν πολυτελείς βίλες, περιέρχονται στα δύο παιδιά της Μαριάννας Λάτση έναντι 37,5 εκατ. ευρώ το καθένα.

Συγκεκριμένα, στην Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση θα πωληθεί αυτοτελής και διαιρεμένη κατ’ έκταση κάθετη ιδιοκτησία επιφάνειας 6.557 τ.μ., ενώ στην κατοχή του αδελφού της, Φιλίππου, θα περιέλθει οικόπεδο 8.643 τ.μ..

Οι δύο εκτάσεις, συνολικής επιφάνειας 15,2 στρεμμάτων είναι οι μοναδικές – που δεν αγοράστηκαν από τον εφοπλιστή Διαμαντή Διαμαντίδη, κάτοχο 11 οικοπέδων στον Αστέρα.

Σημειώνεται ότι για τη σύναψη των οριστικών συμβολαίων ήταν απαραίτητη η χορήγηση ειδικής άδειας, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστέρα, καθώς σε αυτό είναι μέλος ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο πρωτότοκος γιος της Μαριάννας Λάτση και ετεροθαλής αδελφός των Εριέττα και Φιλίπου Κούρκουλου – Λάτση.

Παράλληλα, προχωρεί η ανάπλαση της Μαρίνας Βουλιαγμένης η οποία εκτιμάται ότι θα παραδοθεί στο τέλος του πρώτου τριμήνου του νέου έτους.

Διαβάστε επίσης: Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: «Θέλω να ολοκληρώσω ένα μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο για την πόλη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ