Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Βρήκε 800 ευρώ την πόρτα της και τα παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη

Βρήκε ένα πορτοφόλι γεμάτο με χρήματα έξω από το κατάστημά της και το παρέδωσε στον κάτοχό του χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο λόγος για την ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου στην Ηλιούπολη, Ελένη Κόλλια, η οποία βγαίνοντας τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 από το κατάστημα που διατηρεί σε κεντρικό σημείο της Ηλιούπολης βρήκε πεσμένο στο έδαφος ένα πορτοφόλι που περιείχε 800 ευρώ. Αμέσως η γυναίκα σκέφτηκε να πάει να το παραδώσει. Ωστόσο, μπαίνοντας στον υπολογιστή της, είδε στην ομάδα «οι Ηλιουπολίτισσες» στο Facebook, ανάρτηση από την κοπέλα που της άνηκε και το αναζητούσε. Αμέσως ήρθε σε επικοινωνία μαζί της, την ενημέρωσε για την εύρεσή του και της το παρέδωσε άθικτο.

«Δεν σκέφτηκα στιγμή να το κρατήσω. Αν ξανασυνέβαινε, πάλι αυτό θα έκανα», ανέφερε η κυρία Κόλλια, μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη, ο οποίος την κάλεσε στο γραφείο του
προκειμένου να την συγχαρεί για την αξιέπαινη πράξη της.

«Αισθάνθηκα την υποχρέωση να σας συναντήσω και να σας ευχαριστήσω. Η πράξη σας ήταν ειλικρινής και έντιμη παρά το γεγονός ότι η εποχή που ζούμε είναι εξαιρετικά δύσκολη», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι «συνιστά τιμή για τον Δήμο, να έχει τέτοιους δημότες με εντιμότητα και αρχές».

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης τής προσέφερε ένα συμβολικό δώρο (εορταστικό καλάθι), ενώ η κυρία Κόλλια του χάρισε ένα γούρι για τη νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Το πόθεν έσχες του Γιώργου Χατζηδάκη

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ