Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ταλαντούχοι μικροί ποδοσφαιριστές εν δράσει

Το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο έδειξαν οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν στο τριήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου «Superior Cup» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα, το αθλητικό τριήμερο έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ηλιούπολης με τη συμμετοχή 9 ομάδων, 34 τμημάτων και 450 παιδιών ηλικίας από 6 ως 16 ετών, ενώ η τελετή απονομής αναμνηστικών μεταλλίων, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κατάμεστο από κόσμο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης «Γιάννης Κωστάκης».

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΔΙΑΝΑ κ. Ηλίας Μαρκόπουλος, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την ισχυρή υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης στη διοργάνωση του τουρνουά, απένειμε τιμητική πλακέτα -μεταξύ άλλων- στον Δήμαρχο.

«Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο χαμόγελα, γεμάτο ποδόσφαιρο. Το τουρνουά Superior Cup υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!  Το πιστέψαμε, το σχεδιάσαμε, το κάναμε πράξη και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε με το παραπάνω.

Ευχαριστούμε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας, τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη, τις ομάδες, τους προπονητές, τα παιδιά, τους γονείς, τους ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά για να φθάσουμε σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα! Καλή χρονιά, να είμαστε καλά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου», δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης τόνισε ότι πρόθεση της δημοτικής Αρχής είναι το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός να γίνει θεσμός. «Συγχαρητήρια και ένα θερμό χειροκρότημα στον εμπνευστή της ιδέας και Πρόεδρο της ΔΙΑΝΑ κ. Ηλία Μαρκόπουλο. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ήταν πολύ όμορφο το τουρνουά που έγινε. Πραγματικά νιώθω περήφανος γιατί δείχνουμε την ενότητα των ομάδων της πόλης μας με τη συμμετοχή των ομάδων του Γ.Σ4, Χαραυγιακού και ΔΙΑΝΑ. Εύχομαι να συνεχιστεί και να γίνει θεσμός στην πόλη μας και να συμμετέχουν ακόμα περισσότερες ομάδες, από κι άλλες περιοχές της επαρχίας. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να τις φιλοξενήσουμε στην πόλη μας. Επίσης, οφείλω ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς που στηρίζουν και ωθούν τα παιδιά στον αθλητισμό».

Διαβάστε: Στη διάθεση των δημοτών ηλεκτρικά ποδήλατα

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ