Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Kάλεσμα του Δήμου για βοήθεια στους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία

Συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην Ηλιούπολη, η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας. Τα είδη συγκεντρώνονται καθημερινά, από τις 4μμ έως τις 8μμ, στο Δημαρχείο της πόλης.

«Για μια ακόμη φορά οι πολίτες απέδειξαν ότι ο Δήμος Ηλιούπολης είναι ο Δήμος της Αλληλεγγύης προσφέροντας χιλιάδες είδη πρώτης ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας και της Συρίας, οι οποίοι επλήγησαν από το καταστροφικό χτύπημα του Εγκέλαδου», τονίζει ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης.

Κατόπιν επικοινωνίας με τις πρεσβείες των δυο χωρών τα είδη που συλλέγονται είναι: χειμερινά ρούχα (για ενήλικες και παιδιά), παλτό – μπουφάν, αδιάβροχα, μπότες – γαλότσες, μπλούζες, παντελόνια, γάντια, κασκόλ, σκουφάκια, κάλτσες, εσώρουχα, σκηνές, κρεβάτια, στρώματα (για σκηνές), κουβέρτες (μη χρησιμοποιημένες), υπνόσακοι, σόμπες υγραερίου, θερμάστρες, θερμός, φανάρια χειρός, powerbank, γεννήτριες, τρόφιμα μακράς διάρκειας – κονσέρβες, παιδικές τροφές, πάνες, προϊόντα υγιεινής και καθαριότητας, και σερβιέτες.

Διαβάστε επίσης: Έμπρακτη στήριξη στους σεισμόπληκτους από τους Δήμους

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ