Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μήνυση στον δήμαρχο Αλίμου για φθορά ξένης περιουσίας από νυχτερινό κέντρο

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθεί ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο υπεύθυνος γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης της παραλιακής για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Από την πλευρά του ο κ. Κονδύλης, που μέχρι τα μεσάνυχτα, οπότε και εκπνέει το αυτόφωρο, θεωρείται καταζητούμενος κάνει λόγο για έργα αποκατάστασης του πρασίνου σε χώρο που είχε καταπατηθεί και είχε τσιμεντωθεί από την επιχείρηση.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, λίγο μετά τις δέκα και μισή το βράδυ της Τρίτης ο 29χρονος διαχειριστής του κλαμπ της παραλιακής μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και  κατέθεσε μήνυση για φθορά  ξένης ιδιοκτησίας.

Ο λόγος είναι ότι νωρίτερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνεργείο του Δήμου είχε πάει σε χώρο έξω από το κέντρο με εντολή να αποκαταστήσουν τον χώρο πρασίνου που είχε καταπατηθεί και καλυφθεί με τσιμέντο από τους ιδιοκτήτες του κλάμπ.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης υποστηρίζει ότι οι ιδιοκτήτες του κέντρου διασκέδασης είχαν καταπατήσει αυθαίρετα τον χώρο που είναι δημοτικός.

Το έργο της προανάκρισης έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ