Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Θύμα θρασύτατης επίθεσης ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης

Θύμα θρασύτατου τραμπούκου που δεν δίστασε να τον χτυπήσει, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο ισχύο, έπεσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, Θανάσης Μπίρλης την Παρασκευή 10 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπίρλης δέχτηκε την επίθεση του μοτοσικλετιστή έξω από το κατάστημά του στο κέντρο της πόλης, όταν του έκανε σύσταση ότι απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από τον πεζόδρομο δίπλα στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.

Ο δράστης τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Συλλόγου χάνοντας την ισορροπία του να πέσει στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον τραυματισμό και τον οδήγησαν στο χειρουργείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς να εντοπίσουν τον δράστη ο οποίος και αναζητείται.

Οι δημοτικές παρατάξεις Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», και «Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη», καθώς και ο εμπορικός σύλλογος Ηλιούπολης, έχουν εκδώσει ανακοινώσεις στήριξης του Θ. Μπιρλή, καταδικάζοντας την άνανδρη επίθεση σε βάρος του.

Διαβάστε επίσης: «Πρασίνισε» το 3ο Εργαστηριακό Κέντρο

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ