Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις διάγνωσης του καρκίνου του μαστού

Τη συνεργασία του με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, για την διασφάλιση της υγείας των κατοίκων, συνεχίζει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, συμμετέχοντας στο «πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού».

Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη (20-21 Μαρτίου), κινητή μονάδα μαστογραφίας θα βρίσκεται στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεων στον Φλοίσβο, προκειμένου όποιες γυναίκες το επιθυμούν να υποβληθούν στις δωρεάν εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με την χορηγία του Δήμου υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής.

Η πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κα Ευάγγελου Φιλόπουλου, αναφερόμενη στο πρόγραμμα τονίζει: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που η κινητή μονάδα μαστογράφου μέσω των χορηγών μας μπορεί να επισκέπτεται απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Μέχρι τώρα με την πράσινη κινητή μονάδα μαστογράφου της Ε.Α.Ε. έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από 8.000 μαστογραφίες και στόχος μας είναι να εξεταστούν όσο δυνατόν περισσότερες γυναίκες που δεν έχουν πρόσβαση σε διαγνωστικές μονάδες. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ