Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος

Μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος πραγματοποιεί στις 21 του μήνα ο δήμος Μοσχάτου- Ταύρου, υλοποιώντας συστηματικά το πρόγραμμα αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος που αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες του κοινωνικού τομέα του Δήμου.

Κάθε χρόνο, στις τρεις χρονικές περιόδους που πραγματοποιείται η αιμοδοσία, συγκεντρώνονται περισσότερες από 150 πολύτιμες φιάλες αίματος για τις ανάγκες ζωής συμπολιτών μας.

Η υλοποίηση της σημαντικής αυτής δράσης στο Δήμο διενεργείται σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».

Ο δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου με δήλωσή του απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή στην αιμοδοσία:

«Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά μία πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης, μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης και ειδικότερα αυτή την περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες λόγω της πανδημίας. Προσφέροντας αίμα μπορεί να σώζουμε τη ζωή του συνανθρώπου μας.

Η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος στις τράπεζες αιμοδοσίας αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Σας καλώ και σας παρακαλώ να συμμετάσχετε σε μία σημαντική πράξη ανθρωπισμού και συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Η αξία της αιμοδοσίας αποτελεί κορυφαία μορφή ανθρωπιάς που δεν έχει προσωπικό όφελος αλλά υψηλή κοινωνική ευθύνη γιατί το αίμα αυτού που το δίνει μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη της Δημοτικής Τράπεζας αίματος

Εύχομαι υγεία σε εσάς και στους δικούς σας ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης: Ομόφωνο ψήφισμα για τον Φαληρικό Όρμο από Καλλιθέα και Μοσχάτο – Ταύρο

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ