Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για γυναίκες πραγματοποιεί ο Δήμος

Δωρεάν Μαστογραφικούς ελέγχους και Τεστ Παπανικολάου για την πρόληψη και την προστασία της υγείας των γυναικών εξασφάλισε και πραγματοποιεί ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Α.Ε) και την χορηγία της Εταιρείας «PHARMEX», κινητή μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται:

-Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 από 9.00 π.μ ως 17.00 μ.μ στη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Πλατεία Δημαρχείου)
-Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 από 9.00 π.μ ως 17.00 μ.μ στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου, Πλατεία Μακεδονίας.

Η συγκεκριμένη δράση απευθύνεται σε γυναίκες του Δήμου μας ηλικίας από 35 έως 49 ετών και από 70 ετών και άνω.

Επίσης, ο Δήμος μαζί με το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ της 2ης ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ και με στόχο την πρόληψη του καρκίνου του τράχηλου της μήτρας, καλεί τις γυναίκες να κλείσουν ραντεβού και να εξεταστούν με δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στο Κέντρο Υγείας Μοσχάτου.

Για το θέμα της πρόληψης και με δεδομένο ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις λόγω κόστους, ο δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Γ. Ευθυμίου σημειώνει: «Αξιοποιούμε φορείς και χτίζουμε συνεργασίες με στόχο την πρόληψη και την προστασία της υγείας όλων των πολιτών. Δράσεις που υποστηρίζουν και διασφαλίζουν την υγεία των γυναικών είναι για μας προτεραιότητα. Ευχαριστούμε όλους τους συμβαλλόμενους φορείς και προτρέπουμε τις γυναίκες της πόλης μας να φροντίζουν την υγεία τους μέσω των ενδεδειγμένων προληπτικών εξετάσεων».

Διαβάστε επίσης: Αντεπίθεση Κάρναβου, Ευθυμίου για την ανακοίνωση Πατούλη

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ