Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Αντιμέτωποι με τη Βία» οι γονείς σε ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου

Η ενημέρωση των γονέων καθώς και η ευαισθητοποίηση τους σε θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση κρουσμάτων εκδήλωσης βίαιης συμπεριφοράς, αλλά και η προστασία από την απειλή της βίας, ήταν το αντικείμενο της εκδήλωσης που διοργάνωσε την Τρίτη 21 Μαρτίου ο Δήμος Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχείου.

Η εκδήλωση με θέμα «Αντιμέτωποι με τη Βία», που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, με τίτλο «Αντιμέτωποι με την κοινωνία της Βίας», είχε στόχο την ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τα ποικίλα θέματα της Βίας, όπως ενδοοικογενειακή, έμφυλη, σεξουαλική, σχολική κ.ά.
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.
Ομιλητές ήταν η κ. Σοφία Βαγενά, ο κ. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, η κ. Χριστίνα Σαπουντζή και ο κ. Νίκος Σταματογιάννης.

Οι ομιλίες και η συζήτηση που ακολούθησε κατέδειξαν σημαντικές πτυχές και στοιχεία σχετικά με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας σήμερα, που πλήττουν ιδιαίτερα τις γυναίκες, τις ευάλωτες ομάδες και τα ανήλικα παιδιά, καθώς και τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισης τέτοιων συμβάντων.

Ο συντονισμός και η οργάνωση της εκδήλωσης έγιναν από τον κ. Φώτη Χρυσουλάκη, αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου και τον κ. Μιχάλη Τασούλα, πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ