Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Φωτιά σε εστιατόριο – Τουλάχιστον ένας τραυματίας, καταγγελίες για εμπρησμό

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσίας τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από φωτιά που ξέσπασε στις 04:30 σε γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη και στεγάζεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκαν, μέσω του κλιμακοστασίου, 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσα τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Καταγγελίες για εμπρησμό

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκονταν στο εστιατόριο ένας υπάλληλος, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά.

Δουλεύω στο κατάστημα. Κάποιος έσπασε το τζάμι, και μετά ξέσπασε φωτιά και τράπηκε σε φυγή. Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί, δουλεύω στο μαγαζί στην καθαριότητα. Μόνος μου ήμουν μέσα και αμέσως βγήκα έξω”, ανέφερε ο υπάλληλος.

Πηγή: news247.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ