Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Ανεκμετάλλευτος χώρος μεταμορφώνεται σε πάρκο

Την έναρξη των εργασιών που εκτελούν τα συνεργεία του Δήμου Ζωγράφου στην συμβολή των οδών Μαικήνα και Ούλοφ Πάλμε για τη δημιουργία ενός νέου πάρκου, είδε από κοντά ο δήμαρχος Βασίλης Θώδας.

Συνεχίζοντας τα έργα ανάπλασης των σημείων της πόλης που χρειάζονται παρεμβάσεις προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα του Δήμου και η καθημερινότητα των κατοίκων, αποφασίστηκε η αξιοποίηση του συγκεκριμένου σημείου που παρέμενε ανεκμετάλλευτο.

Όπως αποφασίστηκε στο σημείο θα φυτευτούν δέντρα και θάμνοι, θα τοποθετηθούν παγκάκια και όργανα γυμναστικής, ενώ θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς και τέσσερεις θέσεις στάθμευσης οχημάτων.

Η διαμόρφωση του νέου πάρκου αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και να παραδοθεί στους κατοίκους προκειμένου να αποτελέσει ένα νέο χώρο πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους του Δήμου Ζωγράφου, σε μία αρκετά επιβαρυμένη περιοχή με πολλές πολυκατοικίες.

Αναφερόμενος στο πλάνο παρεμβάσεων και υλοποίησης έργων στην καρδιά της πόλης, ο δήμαρχος Ζωγράφου σημείωσε: «Συνεχίζουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας για περισσότερους χώρους αναψυχής και πρασίνου στο Δήμο Ζωγράφου. Μετά την υλοποίηση των Pocket Parks συνεχίζουμε τη δημιουργία πάρκων που τόσο χρειάζεται η πόλη μας. Είμαι σίγουρος ότι οι κάτοικοι της περιοχής θα  απολαύσουν το νέο χώρο».

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ