Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Πάνω από 1.200 Πασχαλινά “γεύματα αγάπης” μοίρασε ο Δήμος

Γιορτινό τραπέζι για περισσότερους από 1200 οικονομικά ευάλωτους δημότες του έστρωσε για τις γιορτές ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στέλνοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα της προσφοράς, που είναι συνδεδεμένο με τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου της πόλης, και φέτος οι Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου διένειμαν πάνω από 1200 «γεύματα αγάπης» σε ευπαθείς δημότες παρουσία του Γιάννη Φωστηρόπουλου και υπό τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Τα πακέτα της προσφοράς που περιλάμβαναν λάδι, κρασί, πασχαλινά αυγά και τσουρέκια, ζυμαρικά, καθώς και λαμπάδες και δώρα για τα παιδιά μοιράστηκαν στις εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και ολοκληρώθηκαν με τις κατ’ οίκον διανομές για τους δικαιούχους που δεν είχαν την δυνατότητα να μετακινηθούν.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, απευθύνοντας τις ευχαριστίες του, στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Π. Φαλήρου, στις επιχειρήσεις της πόλης που υποστήριξαν την πρωτοβουλία αλλά και στους εθελοντές που βοήθησαν στην διανομή, τόνισε ότι «η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι το χαμόγελο των 1.200 και πλέον συμπολιτών μας, που και αυτές τις γιορτές καταφέραμε να έχουν όλα τα απαραίτητα στο πασχαλινό τραπέζι τους, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης σε κάθε νοικοκυριό της πόλης μας που το έχει ανάγκη».

Διαβάστε επίσης: Πασχαλινές λαμπάδες και τσουρέκια σε μοναχικούς ηλικιωμένους

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ