Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό από τον Δήμο στον «ΑΚΤΙΟ ΟΔΗΓΟ»

Τις ανάγκες για φάρμακα και ιατρικά σκευάσματα των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ» κάλυψε το υγειονομικό υλικό που είχε συγκεντρώσει από δωρεές και φιλανθρωπικές προσφορές ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου της πόλης Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής Γιάννης Αρκουμάνης παρέδωσε στους υπευθύνους του Άκτιου Οδηγού τα σκευάσματα.

Τα φάρμακα παρελήφθησαν από τον Δρ Γεροντολογίας και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, Κωστή Προύσκα και τον Κωνσταντίνο Κώστα που είναι ο συντονιστής της Μονάδας.

Οι εκπρόσωποι της Μονάδας που ήδη έχει αξιοποιήσει την δωρεά, εξέφρασαν την ελπίδα η πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για ιδιώτες και φορείς καθώς όπως τόνισαν, συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη του έργου των ιατρών και του προσωπικού των Μονάδων.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου με αφορμή την παράδοση των φαρμάκων και την ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής, τονίζει ότι «χάρη στην στήριξη των Δημοτών μας, εξασφαλίσαμε τα απαραίτητα φάρμακα για εκατοντάδες συνανθρώπους μας. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για αυτούς που μας χρειάζονται».

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν εξετάσεις για την Παγκόσμια Ημέρα ημέρα Υγείας

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ