Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο Χ. Θεοχάρης στις γειτονιές του Νότου μαζί με τους πολίτες

Με περιοδείες, εξορμήσεις και παρουσίες σε λαϊκές αγορές, εργοτάξια, νοσοκομεία, εξωραϊστικούς συλλόγους, bazaar βιβλίου και γειτονιές των προαστίων της Αττικής, συνεχίστηκε τις τελευταίες μέρες η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών και γραμματέα Προγράμματος ΝΔ, Χάρη Θεοχάρη ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, η νίκη στις οποίες όπως επισμαίνει ο ίδιος “θα έρθει μέσα από ομαδική δουλειά”.

Ο κ. Θεοχάρης κατά την επίσκεψή του στις λαϊκές αγορές και σε καταστήματα σε  Άγιο Δημήτριο, Βύρωνα, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο και Παλαιό Φάληρο είχε αυθόρμητες συζητήσεις με παραγωγούς, καταστηματάρχες, εργαζόμενους και πολίτες της περιοχής, για θέματα της καθημερινότητας, μέσα από τις οποίες διαπίστωσε ότι οι συμπολίτες μας επιθυμούν τη σταθερότητα και τη διατήρηση της πορείας προς την ανάπτυξη.

Παράλληλα ο υποψήφιος βουλευτής κατά τις εξομήσεις του σε Ασκληπιείο Βούλας και Ελληνικό, εντυπωσιάστηκε από τα έργα που έχουν γίνει επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας  καθώς και όσα έχουν προγραμματιστεί για το μέλλον.

Στην σχετική ανακοίνωση ο υποψήφιος βουλευτής β3 Νοτίου Τομέα αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ασκληπιείο Βούλας
Τα έργα που έχουν γίνει επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας στο Ασκληπιείο της Βούλας, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας, καθώς και όσα έχουν προγραμματιστεί για το μέλλον, αποτελούν δείγμα της δικής μας νοοτροπίας: Αξιολογούμε τις ανάγκες, σχεδιάζουμε αποτελεσματικές δράσεις και επεμβαίνουμε άμεσα. Αυτό ήταν ένα από τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξα, ύστερα από μια ιδιαίτερα διαφωτιστική και χρήσιμη σύσκεψη με τη διοίκηση του Ασκληπιείου.

Ελληνικό
Έμεινα πραγματικά εντυπωσιασμένος κατά την ξενάγηση στο εργοτάξιο του Ελληνικού τόσο από την ποιότητα των έργων, όσο και από την ταχύτητα με την οποίαν προχωρούν. Κόντρα στις κακεντρέχειες της αντιπολίτευσης, η επένδυση στο Ελληνικό υλοποιείται με υποδειγματικό τρόπο και, ήδη ορατά, θεαματικά αποτελέσματα. Μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση και ομάδα βουλευτών της ΝΔ από το Νότιο Τομέα, ξεναγηθήκαμε από τη Lamda Development σε ορισμένα από τα εν εξελίξει, μεγάλα έργα της επένδυσης.

Άγιος Δημήτριος
Στην αγορά του Αγίου Δημητρίου καταλαβαίνει κάποιος τι σημαίνει «πραγματική οικονομία» και τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα. Γι’ αυτό ακριβώς ήταν εξαιρετικά χρήσιμη η επίσκεψή μου στα καταστήματα μιας περιοχής που σφύζει από ζωή, όπως ο Άγιος Δημήτριος.

 

Παλαιό Φάληρο
Είχα τριπλή «αποστολή» στο Παλαιό Φάληρο και την ανέλαβα με τη μέγιστη προθυμία: Πρώτον, περπάτησα στην αγορά της πόλης και συνομίλησα με δεκάδες ανθρώπους, είτε από την πλευρά των καταστηματαρχών και των εργαζομένων είτε από το καταναλωτικό κοινό. Η διαπίστωση είναι ότι οι συμπολίτες μου, και στο Παλαιό Φάληρο, επιθυμούν τη σταθερότητα και τη διατήρηση της πορείας προς την ανάπτυξη.

Δεύτερον, επισκέφθηκα το μπαζάρ μεταχειρισμένου βιβλίου που διοργάνωσαν και φέτος οι καλές μου φίλες από τον, πάντα δραστήριο, Γυναικείο Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιού Φαλήρου «Αθηνά». Τα έσοδα από την εκδήλωση διατίθενται υπέρ οικονομικά αδύναμων οικογενειών της περιοχής. Ολοκλήρωσα την επίσκεψή μου με ακόμη ένα παζάρι βιβλίου, αυτή τη φορά στο 6ο και 70 δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου. Έδωσα συγχαρητήρια σε δασκάλους και παιδιά για την ευγενή, πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, επ’ ευκαιρία των εορτών του Πάσχα.

Νέα Σμύρνη
Επισκέπτομαι τακτικά τις λαϊκές αγορές. Νιώθω ότι είναι ένας χώρος που χτυπά η καρδιά της κοινωνίας. Χαρακτηριστική περίπτωση η λαϊκή της Νέας Σμύρνης όπου βρέθηκα ανάμεσα στους συμπολίτες μου και είχα μαζί τους σύντομες, αλλά εξαιρετικά χρήσιμες, εντελώς αυθόρμητες συζητήσεις. Φίλες και φίλοι μου από τη Νέα Σμύρνη, σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και τον πολύτιμο διάλογο. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά κοντά σας, το συντομότερο δυνατόν.

Γλυφάδα
Ιδανική ευκαιρία το περπάτημα στη λαϊκή για μια εκτός προγράμματος συζήτηση με τους συμπολίτες μου στην περιοχή της Γλυφάδας. Επισκέφθηκα τη μεγάλη, πολύχρωμη και πολυσύχναστη λαϊκή αγορά της πόλης, καθώς και πολλά από τα καταστήματα στους κεντρικούς δρόμους, όπως κάνω συχνά ούτως ή άλλως. Εξάλλου, εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζω στη Γλυφάδα μαζί με την οικογένειά μου, άρα τη νιώθω σαν τη γειτονιά μου -και κάτι παραπάνω, σαν το σπίτι μου. Η άμεση επαφή με τους πολίτες, εκεί ακριβώς όπου κυκλοφορούν οι πραγματικοί άνθρωποι, σε πραγματικές, καθημερινές συνθήκες, είναι πάντα πολύτιμη για μένα.

Βύρωνας
Πιστεύω στην ανθρώπινη επικοινωνία, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά. Δε χάνω ευκαιρία να βρεθώ δίπλα στους συμπολίτες μου και να μοιραστώ μαζί τους, προβληματισμούς και ιδέες. Περπάτησα στη Λαϊκή Αγορά του Βύρωνα και συζήτησα για τα θέματα της καθημερινότητας. Κάθε συζήτηση και μία ακόμη ευκαιρία. Κάθε συνάντηση μετατρέπεται σε κινητήριο δύναμη για να συνεχίσω ακόμη πιο μαχητικά. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα συνεχίσουμε, και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την Ελλάδα στο δρόμο της προκοπής και της ευημερίας.

Μοσχάτο
Το Μοσχάτο είναι μία από τις περιοχές της Αθήνας που αγαπώ ιδιαίτερα και πάντα απολαμβάνω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται να συναντήσω τους συμπολίτες μου σε αυτό τον τόσο ζωντανό δήμο της πρωτεύουσας. Γι’ αυτό και η επίσκεψή μου στη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα του Μοσχάτου ήταν μια πολύ ευχάριστη, αλλά και πολλαπλά χρήσιμη εμπειρία. Υπό την έννοια ότι πήρα μια πλήρη εικόνα για το τι σκέφτονται οι πολίτες γύρω μου, καθώς κινούμαστε στην τελική ευθεία που οδηγεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ