Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εκατοντάδες χαμόγελα στις «Δράσεις για όλους» της πόλης

Ώρες απόλαυσης, δημιουργίας και δράσης έζησαν την Κυριακή 30 Απριλίου τα περισσότερα από 700 παιδιά που μετείχαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης στο Άλσος Καλαβρύτων με τίτλο «Δράσεις για όλους».

Τα παιδιά απόλαυσαν μια ημέρα γεμάτη με πολλά παιχνίδια, εντυπωσιακά θεάματα από ομάδα καλλιτεχνών και ψυχαγωγία όπως μπαλονοκατασκευές, σόου με τεράστιες σαπουνόφουσκες, ζογγλερικό εργαστήριο, face painting, ξυλοπόδαρους, διαδραστικό θέατρο δρόμου, μαγικό εργαστήριο, χορευτικό σόου, ζωγραφική κ.ά. και πολλές εκπλήξεις.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης δήλωσε: «Σε ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, κάτω από την επίβλεψη ειδικών, τα παιδιά πέρασαν ξέγνοιαστα για περισσότερες από 4 ώρες, δημιουργικά και διασκεδαστικά, συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες, κάθε είδους, με παιδαγωγικά παιχνίδια, εργαστήρια κατασκευών και άλλες πρωτότυπες ενασχολήσεις.

Είμαστε χαρούμενοι γιατί όταν υλοποιούμε δράσεις για τα παιδιά, χαμογελάμε διπλά! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης: Θεατρική παράσταση αλληλεγγύης και αγάπης στο Δημαρχείο

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ