Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Ολοκληρώθηκε το διασχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ

Τις προσπάθειες των ομάδων της Ε’ και ΣΤ’ τάξης δημοτικών σχολείων, που μετείχαν στους αγώνες της τελικής φάσης του Διασχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ στου Ζωγράφου, χειροκρότησε ο δήμαρχος Βασίλης Θώδας και πλήθος κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο των Ιλισίων “Αντώνης Φώτσης”.

Για την ιστορία, το κύπελλο σήκωσαν τα κορίτσια της Ε’ τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου και τα κορίτσια της ΣΤ’ του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Στα αγόρια αντίστοιχα, το κύπελλο πήραν οι μαθητές της Ε’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου και οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου.

Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες πήραν μετάλλια για τη συμμετοχή τους, ενώ ο δήμαρχος Ζωγράφου και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, Αναστασία Μπότου παρέδωσαν από μια πλακέτα συμμετοχής και από μια μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη από τους διεθνείς παίκτες μπάσκετ Δημήτρη Διαμαντίδη, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Κώστα Μίσσα, σε κάθε σχολείο.

Παρόντες στους αγώνες ήταν οι Διευθύντριες του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χρύσα Ίκκου και του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ασπασία Κατσάρα και οι Διευθυντές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιώργος Καππής, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νίκος Δημητρίου, του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τάσος Σκούρας, του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηλίας Γιούργας, όπως και οι γυμναστές των σχολείων.

Επίσης, παρευρέθηκαν γονείς καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Μαρία Καρλατήρα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βάσω Τσιλιβαράκου.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, Αναστασία Μπότου ευχαρίστησαν την Ομοσπονδία Μπάσκετ και έδωσαν τιμητικές πλακέτες στους ομοσπονδιακούς προπονητές που υποστήριξαν τη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Θρύλοι της Εθνικής μπάσκετ βραβεύτηκαν σε σχολική εκδήλωση

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ