Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Το τελευταίο αντίο στον Λάζαρο Λασκαρίδη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Νεκροταφείο της Καλλιθέας για να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο αντιδήμαρχο Πολιτισμού, εξαιρετικό δημοσιογράφο και πάνω απ’ όλα φίλο, Λάζαρο Λασκαρίδη. Όλοι ήταν συντετριμμένοι αδυνατώντας να καταλάβουν το «γιατί», το «πως»…

Με δυσκολία, λόγω της μεγάλης συγκίνησης και πόνου, κατάφερε να μιλήσει για τον εξαίρετο συνεργάτη του ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος. «Ο Λάζαρος δεν είναι πια μαζί μας», είπε ο δήμαρχος προσπαθώντας ακόμη και εκείνη την ύστατη ώρα να συνειδητοποιήσει την ξαφνική και άδικη απώλεια ενός σπάνιου συνεργάτη και στενού φίλου από τα σχολικά χρόνια. «Η Καλλιθέα χάνει έναν άξιο άνθρωπο, έναν οραματιστή έναν αγωνιστή. Αντίο φίλε», τον αποχαιρέτισε με φωνή που “έσπασε”.

Στην κηδεία του Λάζαρου Λασκαρίδη παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού και του πολιτικού κόσμου. Μεταξύ των πολιτικών, το ύστατο χαίρε τού είπαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με την οποία τον έδενε μια βαθιά φιλία ετών, από τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Παπουτσής, η Σοφία Βούλτεψη και η Λούκα Κατσέλη.

Διαβάστε επίσης: Ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για απόδοση τιμής στον εκλιπόντα Λ. Λασκαρίδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ