Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Καταδίκη της επίθεσης με αβγά σε υποψήφιο σύμβουλο

Σύσσωμη η κοινωνία της Ηλιούπολης και οι παρατάξεις της πόλης καταδίκασαν την επίθεση των αγνώστων στο σπίτι του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου, Κωνσταντίνου Μπώκου το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες έριξαν αβγά στην πρόσωψη της οικίας του υποψηφίου δημοτικού Συμβούλου και τράπηκαν σε φυγή.

Παρά το γεγονός ότι δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές, η ενέργεια αυτή προκάλεσε εντύπωση στους κατοίκους της Ηλιούπολης που καλούν τον δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων να πάρουν θέση και να λάβουν μέτρα για την αποτροπή αναλόγων περιστατικών.

«Η προστασία της οικογενειακής στέγης των πολιτών, υποψηφίων και μη, είναι υποχρέωση της Πολιτείας τόσο σε Κεντρικό όσο και σε Τοπικό επίπεδο» τονίζουν σε ανακοίνωσή του οι εκπρόσωποι φορέων των δημοτών.

Από την πλευρά της η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω», εκφράζει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια του υποψηφίου δημοτικού Συμβούλου και τονίζει ότι απορρίπτει την βία.
Στην σχετική της ανακοίνωση αναφέρει:
«Εκφράσουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας προς τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο αλλά και την οικογένειά του για την επίθεση που δέχτηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους με αυγά.
Τέτοιου είδους μορφές βίας είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, κανένας δεν πρέπει να υποστεί επίθεση λόγω των δράσεων που αναλαμβάνει για την τοπική
κοινωνία.

Επίσης, είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι έχουν την ελευθερία να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς φόβο και αναστάτωση.

Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι εκλογές διεξάγονται σε μια ατμόσφαιρα αμοιβαίου σεβασμού και δημοκρατικού πνεύματος. Εν ολίγοις, πρέπει όλοι να στηρίξουμε το δικαίωμα του υποψηφίου να διεκδικεί τις θέσεις του και το δικαίωμα του κάθε πολίτη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, χωρίς να φοβάται για την ασφάλειά του.

Στο μήνυμά του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παραταξης μας αναφέρεται σε ένα σημαντικό θέμα: την εκπαίδευση των παιδιών και την ευθύνη της κοινωνίας στη διατήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Η επιθετικότητα και η βία δεν είναι αποδεκτές, και πρέπει να υπάρχει σεβασμός για την ιδιοκτησία και την ασφάλεια του άλλου.

Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια δίκαιη και ισότιμη κοινωνία για όλους και δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για μια καλύτερη Ηλιούπολη».

Διαβάστε επίσης: Τόνια Αντωνίου από Ηλιούπολη: Το ΠΑΣΟΚ θα βγει ενισχυμένο από την κάλπη της 21ης Μαΐου

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ