Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Γ. Μαντζουράνης, δικηγόρος Α. Τσίπρα: Και με την “βούλα” της Δικαιοσύνης συκοφάντης ο Γ. Παπαχρήστος

Δεκτή εν μέρει ως κατ’ ουσία βάσιμη έγινε Με αφορμή την αγωγή του Αλέξη Τσίπρα κατά του δημοσιογράφου, Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος υποχρεώνεται να καταβάλει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. ο δικηγόρος του κ. Τσίπρα και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα Γιάννης Μαντζουράνης σε δήλωση του αναφέρει τα εξής:

«Η σημερινή καταδίκη του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου είναι μια νίκη της αλήθειας εναντίον του ψεύδους και της λάσπης. Το αρμόδιο δικαστήριο ομόφωνα έκρινε ότι όλα όσα δημοσίευσε ο καταδικασθείς δημοσιογράφος στα Νέα και όλα όσα έλεγε στο Mega, για την εξοχική κατοικία, που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο, είναι ψευδή, προϊόντα δόλου και αναμφισβήτητα συκοφαντικά.

Ωστόσο η δικαστική απόφαση είναι και μια καταδίκη της ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη, που διακίνησε με προθυμία τις συκοφαντίες του Γ. Παπαχρήστου, για να πλήξει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός και η Ν.Δ., που δρουν συστηματικά ως συνεργοί συκοφαντιών και διακινητές λάσπης, θα κριθούν σε λίγες μέρες και γι’ αυτή την αθλιότητά τους από τον ελληνικό λαό.».

Διαβάστε επίσης: Απόψε η εκδήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη στο «Ble Azure»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ