Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βολές Τ. Θεοδωρικάκου κατά δημοτικών Αρχών

Αιχμές κατά των δημοτικών Αρχών Ηλιούπολης και Βύρωνα για έλλειψη πρόθεσης συνεργασίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη άφησε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Νότιο τομέα Αθηνών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε προεκλογικό του βίντεο, ο κ. Θεοδωρικάκος, ανέφερε πως σε όλη του την κυβερνητική θητεία «βρέθηκε δίπλα» στους κατοίκους των δύο αυτών περιοχών για την αύξηση της ασφάλειας στις γειτονιές, ενώ κατηγόρησε τις διοικήσεις των δύο Δήμων ότι δεν είχαν διάθεση συνεργασίας.

Παράλληλα, έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που έχουν εγκριθεί από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» τόσο στην Ηλιούπολη, όσο και στον Βύρωνα, ενώ μίλησε και για την ενίσχυση των αντίστοιχων αστυνομικών τμημάτων.

Ωστόσο, παρά τα όσα είπε ο υπουργός, ειδικά στην Ηλιούπολη τόσο το Αστυνομικό τμήμα της πόλης, όσο και το τμήμα Ασφαλείας εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υποστελέχωσης και εξοπλισμού με ευθύνη του Υπουργείου. Χαρακτηριστικό είναι πως το ασανσέρ στο αστυνομικό τμήμα δεν λειτουργεί, για πάνω από ένα μήνα ταλαιπωρώντας καθημερινά όσους το επισκέπτονται.

Διαβάστε επίσης: Ερωτήματα για τη δημοτική Επιχείρηση «Ευώνυμος ΑΕ»

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ