Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

2η Attica Green Expo: Πλήθος κόσμου στο κλειστό του TAE KWON DO

Πλήθος μαθητών από δεκάδες σχολεία από όλην την Αττική επισκέπτονται από την έναρξή της την 2η Attica Green Expo που φιλοξενείται στο κλειστό του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο και άνοιξε τις πύλες του την Τετάρτη, 24 Μαΐου.

Στην λαμπρή τελετή των εγκαινίων της έκθεσης, την κορδέλα έκοψαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μάκης Βορίδης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Στην είσοδο της έκθεσης υποδέχθηκαν τους επισήμους, ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Green Expo, Στέφανος Φανουργάκης, η CEO της Attica Green Expo, Ευδοκία Νικολούζου, ο Πρόεδρος του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», Μιχάλης Χρηστάκης και εκ μέρους της εταιρίας Forum, ο Γιάννης Νικλήτσας. Τα στελέχη της Attica Green Expo τους ξενάγησαν στους χώρους της έκθεσης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκθέτες και εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στην έκθεση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης βραβεύτηκαν οι χορηγοί της έκθεσης, εταιρείες και συστήματα ανακύκλωσης που συμμετέχουν ως εκθέτες και δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους φορείς και τους οργανισμούς που τίμησαν με την παροχή της αιγίδας και την υποστήριξη τους, την Attica Green Expo.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, οι Βασίλης Σπανάκης, βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3, Τάσος Γαϊτάνης, βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3, Νίκος Βλαχάκος, βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων, Σπύρος Καρανικόλας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, καθώς και ο πρόεδρος του Πράσινου, Στάθης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΟΑΝ, Ευάγγελος Καραμίτσιος και άλλοι επίσημοι.

Διαβάστε επίσης: Όλα έτοιμα για την 2η ATTICA GREEN EXPO

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ