Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ραντεβού αιμοδοσίας στο Δημαρχείο

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του νοσοκομείου.

Πρόκειται για την 70η Εθελοντική Αιμοδοσία που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα του Δήμου και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, 18 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης καλεί τους δημότες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. «Σας καλούμε να ανταποκριθείτε σε αυτή τη Δράση Ζωής, δεδομένου ότι η συμμετοχή όλων αποτελεί απόδειξη προσφοράς και αλληλεγγύης», τονίζει ο κ. Χατζηδάκης.
Από την πλευρά της η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χριστίνα Σερέτη σημειώνει: «Προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία να έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για αίμα των δημοτών μας, η ενεργή συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη. Παρακαλούμε να ενημερώσετε και το περιβάλλον σας, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών, με σκοπό την αυτάρκεια του Δήμου μας σε αίμα, αλλά και για την αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, σε κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές».

Διαβάστε επίσης: Mε Η. Ματιάμπα η αποψινή “πρεμιέρα” της Έκθεσης Βιβλίου Ηλιούπολης

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ