Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament 2on2: Η Γλυφάδα κέντρο του Ελληνικού μπασκετ από 1-2/7

Στη Γλυφάδα θα είναι στραμμένη η προσοχή των φίλων του μπάσκετ τις δύο πρώτες ημέρες του Ιουλίου (1-2/7), οπότε και θα διεξαχθεί το “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament 2on2”.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο τουρνουά “2on2 event” που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Ευρώπη με επαγγελματίες παίκτες και έπαθλο 44.000 ευρώ!

Το τουρνουά “2 εναντίον 2”, είναι ένα μπασκετικό πάρτι, στο οποίο χορηγός επικοινωνίας θα είναι το SPORT24 και θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ένα τουρνουά στο οποίο θα έχουν εκπροσώπηση και οι Antetokounbros με τους Θανάση και Κώστα, ενώ έχουν προσκληθεί επαγγελματίες αθλητές με παραστάσεις ακόμα και από EuroLeague.

Το ενδιαφέρον του κόσμου αναμένεται να είναι τεράστιο, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, το οποίο έχει ως αποκλειστικό στόχο να προωθήσει το άθλημα του μπάσκετ.

Ο Διευθυντής Σύνταξης του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος, παρουσίασε την συνέντευξη Τύπου για αυτό το σπουδαίο τουρνουά, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο Commercial Director της Stoiximan, Νίκος Φλίγκος, ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης και ο Ηλίας Πάνου COO της UPGR8 (UPGRADE).

Οι κανονισμοί και το σύστημα διεξαγωγής:

– Δύο παίκτες της κάθε ομάδας θα πρέπει να σκοράρουν 15 πόντους μέσα σε 10 λεπτά, ώστε να κερδίσουν τον αγώνα.

– Αν οι άμυνες είναι σκληρές, θα προσπαθήσουν να έχουν τους περισσότερους πόντους μόλις ολοκληρωθεί το 10λεπτο. .

– Ο χρόνος είναι και αυτός αντίπαλος, καθώς θα κυλάει ασταμάτητα μέχρι να εξαντληθεί. Εκτός αν ο διαιτητής σφυρίξει φάουλ, όπου θα οδηγήσει έναν παίκτη στη γραμμή των ελεύθερων βολών.

– Το Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες, καθώς οι ομάδες θα αγωνιστούν back to back στον όμιλο τους.

– Οι πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου, θα συνεχίσουν στην Knock Out φάση των “16”, στις 2 Ιουλίου το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: Οι “Γιατροί του Κόσμου” φροντίζουν προληπτικά τα δόντια των παιδιών της πόλης

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ