Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Μονιμοποιήθηκαν 6 εργαζόμενοι του Δήμου μετά από 21 χρόνια αγώνα

Η δικαίωση ήρθε για έξι εργαζόμενους του Δήμου Αγίου Δημητρίου, που προσέφεραν επί πολλά χρόνια τις υπηρεσίες τους στο πρόγραμμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας «Βοήθεια στο σπίτι».

Μονιμοποιήθηκαν σε κενές οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού και μετά από 21 ολόκληρα χρόνια συντονισμένων προσπαθειών της Διοίκησης του Δήμου, του Σωματείου των υπαλλήλων και των ίδιων των εργαζομένων, έγινε σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου, η ορκωμοσία τους.

Η τελετή έγινε ενώπιον της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπου Μπέλλου και του αντιδημάρχου Κοινωνικής Υπηρεσίας Στυλιανού Βαμβακούση.

Το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” απευθύνεται σε μη αυτοεξυπηρετούμενα άτομα τρίτης και τέταρτης ηλικίας και σε άτομα με αναπηρίες (ΑΜΕΑ) και είναι στελεχωμένο από Κοινωνικές Λειτουργούς, νοσηλεύτριες και ιατρό παθολόγο, που επισκέπτονται τα άτομα αυτά, υποστηρίζοντάς τα σε θέματα σίτισης, οικιακής φροντίδας και υγείας.

Μέσω του προγράμματος, παρέχεται οργανωμένη και συστηματική πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα σε ηλικιωμένους και σε άτομα με αναπηρίες στο οικείο, φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον τους, με στόχο την αξιοπρεπή και υγιή διαβίωση, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ιδίων και των οικογενειών τους.

Διαβάστε επίσης: Ρύθμιση οφειλών προς Δήμους – Αναβίωση 100 δόσεων

Ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ