Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επανήλθε στα καθήκοντά του ο Στρατής Παναγάκος

Δυνατός, ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο νοσηλείας και αποκατάστασης της υγείας του, επέστρεψε στα καθήκοντά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας, Στρατής Παναγάκος, τον οποίο οι συνάδελφοί του καλωσόρισαν με χειροκροτήματα.

Ιδιαιτέρως συγκινημένος ο ίδιος αλλά και οι συνάδελφοί του από όλες τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου, τον καλωσόρισαν και του ευχήθηκαν να είναι υγιής και δυνατός πάντα.

Με μεγάλη αγάπη, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος ήταν συνεχώς δίπλα του στις δύσκολες ώρες της νοσηλείας του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πέρσι, μίλησε για τη γενναιότητα με την οποία ανέβηκε αυτή την τεράστια ανηφόρα μέχρι να φθάσει στη σημερινή αίσια κατάληξη.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο δήμαρχος στην σύζυγο του Στρατή Παναγάκου, Μαρία, της οποίας η συμβολή υπήρξε καθοριστική στην αποκατάσταση της υγείας του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας. Το λόγο πήραν στη συνέχεια οι δημοτικοί σύμβουλοι που ευχήθηκαν ο καθένας με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο τα καλύτερα για την πορεία της ζωής του εφεξής.

Με μεγάλη συγκίνηση και λόγια καρδιάς, ο Στρατής Παναγάκος απευθύνθηκε στο Σώμα, ευχαριστώντας τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, τον γενικό γραμματέα του Δήμου Σωκράτη Ζάχο και όλους τους δημοτικούς συμβούλους για τη συμπαράστασή τους στον δύσκολο αγώνα που έδωσε και για την αγάπη τους.

Διαβάστε επίσης: Ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ έδωσαν οι ψηφοφόροι της Γλυφάδας

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ