Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Γιορτή των Παιδικών Σταθμών της πόλης

Παιδικές φωνές γέμισε το πάρκο του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φάληρο, όπου πραγματοποιήθηκε η «2η Γιορτή για το παιδί» που διοργάνωσαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης.

Εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν στις δραστηριότητες που είχαν οργανωθεί από το προσωπικό και τους συνεργάτες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και ήταν οργανωμένες από τις παιδαγωγούς όλων των τμημάτων, με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα.

Τα παιδιά και γονείς χάρηκαν και έπαιξαν συμμετέχοντας στις δράσεις και απολαμβάνοντας τον χώρο και τις υποδομές του Πάρκου ενώ παρακολούθησαν και τα καλλιτεχνικά δρώμενα που είχαν οργανωθεί μέσα σε κλίμα χαράς, γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στις εταιρείες ABC Toys, τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ , το Θέατρο Κούκλας Κοκου-Μουκλό, την Λυρική Σκηνή και την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη, τα φροντιστήρια ΚΑΝΑΚΑΡΗ, τον παιδότοπο COFFE AND PLA , την ATTIKA GREEN EXPO και το φωτογραφικό studio PRAXIS για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε όλες τις οικογένειες που εμπιστεύονται τους Δημοτικούς Παιδικούς σταθμούς για την φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών τους ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην διεύθυνση και το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, καθώς η καθημερινή τους προσπάθεια προσφέρει στα παιδιά μια δημιουργική και όμορφη φιλοξενία.

Από την πλευρά της η πρόεδρος Μαίρη Τρύφων στον χαιρετισμό της επεσήμανε την ξεχωριστή ποιότητα και πρωτοτυπία των δράσεων ενώ ο αντιπρόεδρος Αντώνης Αλιμπέρτης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την καθημερινή ποιοτική εργασία τους στους Σταθμούς.

Διαβάστε επίσης: Γιορτή του παιδιού στην πόλη από Δήμο και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ