Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Χ. Γώγος: «Δεν κάνω πίσω… θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα!»

Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, όπως το 2014 και το 2019, επανέλαβε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γώγος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Από την πρώτη στιγμή το έχω δηλώσει, ότι θα είμαι ξανά υποψήφιος και θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, μέχρι να υλοποιήσω το όραμά μου για την πόλη μας. Εξάλλου, το 2014 και το 2019 η παράταξή μας ήρθε πρώτη στον πρώτο γύρο των εκλογών… Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω μέχρι να πείσω τους Βυωνιώτες, ότι έχουμε την καλύτερη πρόταση διοίκησης του δήμου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γώγος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το ψηφοδέλτιό του θα είναι στελεχωμένο με αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής αρχής του Γρηγόρη Κατωπόδη δήλωσε πως τα σοβαρότερα προβλήματα εστιάζονται στα πεζοδρόμια, την καθαριότητα και την έλλειψη χώρων στάθμευσης.

«Η Κυβέρνηση της δεξιάς και η διοίκηση της περιφέρειας δεν στέρησε χρήματα από τον Συριζαίο δήμαρχο», υπογράμμισε με νόημα ο Χρήστος Γώγος.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χρήστου Γώγου στο παρακάτω link:

Διαβάστε επίσης: Λαϊκή Συσπείρωση: Σύγκλιση ΔΣ για τον Λόφο Κοπανά

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ