Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απάντηση Α. Ευθυμίου στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης

Για μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες, ενόψει εκλογών κάνει λόγο ο δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου που απαντά με δήλωσή του στις καταγγελίες για θέματα εργαζομένων και υποδομών του Δήμου από μερίδα της αντιπολίτευσης

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ευθυμίου, στην δήλωση του αναφέρει:

«Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε διαχρονικά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων του Δήμου μας. Με πράξεις και όχι λόγια αντισταθήκαμε στο καθεστώς της εφεδρείας των μνημονιακών Νόμων που τους επέβαλαν κι έτσι δεν έχασε κανένας εργαζόμενος τη δουλειά του.

Είμαστε παρόντες πάντα στους δικαστικούς αγώνες των εργαζομένων, έτσι ώστε, δεκάδες εργαζόμενοι που θα έληγε η σύμβασή τους, να συνεχίζουν την εργασία τους. Με συνέπεια υλοποιούμε τις υποχρεώσεις μας προς τους εργαζομένους. Χωρίς καμία καθυστέρηση καταβάλουμε τις τακτικές αποδοχές τους, τις υπερωρίες καθώς και τις ασφαλιστικές εισφορές τους.

Βελτιώσαμε τις συνθήκες εργασίας αναβαθμίζοντας το δημοτικό αμαξοστάσιο, αποκτώντας νέο σύγχρονο στόλο που κάνει την εργασία πιο ασφαλή για όλους τους εργαζόμενους.

Καθιερώσαμε τον γιατρό εργασίας και τον τεχνικό ασφαλείας στον Δήμο.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των ΜΑΠ, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν τα Μέτρα Ατομικής Προστασίας και το γάλα. Για τις περιπτώσεις καθυστέρησης λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών, ο Νόμος έχει προβλέψει την καταβολή τους σε χρήμα, πράγμα που γίνεται με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κάθε άλλη αναφορά που αφορά κομματικές θέσεις οι οποίες εκφεύγουν των Δημοτικών δραστηριοτήτων, δεν μας αφορούν.

Δεν δεχόμαστε, λοιπόν, για μικροπαραταξιακούς λόγους και ενόψει των δημοτικών εκλογών, να διαστρεβλώνεται η αλήθεια και να εμφανίζεται δήθεν ενδιαφέρον για τα προβλήματα των εργαζομένων από μία παράταξη μόνο.

Συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα σε κάθε πρόβλημα των εργαζομένων, όταν άλλοι είναι απόντες.

Συμμετέχουμε σε όλα τα προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας (π.χ. «πρόγραμμα 55-67»), με δεκάδες συμπολίτες μας να έχουν απασχόληση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο στο σύνολό του, όλες οι παρατάξεις και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν στηρίξει με την ψήφο τους κάθε θέμα που εισάγουμε για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορά εργαζομένους. Το ενδιαφέρον είναι συλλογικό και κανείς δεν μπορεί να το παραγνωρίσει ή να το υποβαθμίσει! Εμείς κάνουμε έργα και είμαστε πάντα παρόντες! Δεν μας ψάχνουν οι εργαζόμενοι στα Δημαρχεία όπως άλλους, δήθεν προοδευτικούς Δημάρχους.»

Διαβάστε επίσης: Πλήθος κόσμου στο παραδοσιακό γλέντι στο Μοσχάτο

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ