Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Έτοιμος για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας ο δήμαρχος Α. Ευθυμίου

Την ετοιμότητα του να παράσχει κάθε είδους βοήθεια, όποτε του ζητηθεί για την αποκατάσταση ζημιών και την στήριξη των πυρόπληκτων, εξέφρασε στους ομολόγους του της Ρόδου και της Κέρκυρας ο δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ευθυμίου, επικοινώνησε με τους ομολόγους του σε Ρόδο και Κέρκυρα που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Αρχικά τους ευχήθηκε να ξεπεράσουν σύντομα την εφιαλτική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, τους εξέφρασε τα αισθήματα αλληλεγγύης και υποστήριξης προς στους πολίτες των πληγεισών περιοχών. Στη συνέχεια τους ενημέρωσε ότι ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου είναι έτοιμος να οργανώσει δράση για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε αυτές τις περιοχές και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Οι δήμαρχοι των πυρόπληκτων περιοχών των δύο νησιών ευχαρίστησαν τον Ανδρέα Ευθυμίου για το ενδιαφέρον και τον ενημέρωσαν ότι την παρούσα στιγμή είναι πλήρεις από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Σε περίπτωση που αυτό αλλάξει, θα απευθύνουν κάλεσμα, στο οποίο ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου είναι σε επαγρύπνηση για να απαντήσει. Επίσης, ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και με τους Δήμους των άλλων πυρόπληκτων περιοχών και είναι έτοιμος να συνδράμει με ανθρωπιστική βοήθεια στο χρόνο και στα σημεία που θα υποδείξουν οι τοπικοί φορείς και συντονίστές των δράσεων αλληλεγγύης.

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ