Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο Δήμος στηρίζει τις ευάλωτες οικονομικά οικογένειες με το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Με γνώμονα την στήριξη των αδύναμων οικονομικά μαθητών, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου προτίθεται να οργανώσει και να λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο, κατανοώντας τα οικονομικά προβλήματα των οικογενειών που αδυνατούν να στηρίξουν με φροντιστηριακή αρωγή τα παιδιά τους και γνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο που δημιουργείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, απευθύνεται σε μαθητές από οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά και θα ενισχύσει την προετοιμασία των μαθητών της Α’ και Β΄ λυκείου για το σχολικό έτος 2023-2024.

Για την πληρότητα του προγράμματος, ο Δήμος καλεί όσους εκπαιδευτικούς θέλουν να συμμετέχουν προκειμένου να βοηθηθούν τα παιδιά.

Η ένθερμη υποστήριξη των εθελοντών καθηγητών αλλά και η συμμετοχή των ωφελούμενων μαθητών αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχημένη λειτουργία του θεσμού και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στηρίζει την προσπάθεια που θα συμβάλει αποφασιστικά στην εκπαιδευτική εξέλιξη των παιδιών.

Την οργάνωση της προσπάθειας έχει ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης και ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μελέτης Βατίστας, ενώ συντονιστές είναι οι εθελοντές του Δήμου Γιώργος Καλαματιανός και Νίκος Αθανασούλης.

Διαβάστε επίσης: Επιχείρηση “ναρκοσκούπα” της ΕΛ.ΑΣ στην παραλιακή

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ