Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ξεκινά το Φεστιβάλ Ηλιούπολης στις 27 Αυγούστου

Πιστό στο ραντεβού του με τους κατοίκους της πόλης παραμένει και φέτος το Φεστιβάλ Ηλιούπολης που ανοίγει τις πόρτες του στις 27 Αυγούστου, στο Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής», με τη Γεωργία Νταγάκη σε ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το Φεστιβάλ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του, θα φιλοξενήσει θεατρικές και μουσικές παραγωγές του καλοκαιριού και φιλοδοξεί να αποτελέσει, για μια ακόμη χρονιά, αγαπημένο «στέκι» για τους φιλότεχνους.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής δραματουργίας, από Έλληνες ηθοποιούς, ενώ παράλληλα, οι φίλοι της μουσικής θα απολαύσουν αγαπημένους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, σε παραδοσιακούς και λαϊκούς ήχους, σε έντεχνα ακούσματα και από ροκ ρυθμούς hip hop ρεπερτόριο.

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης παραμένει σταθερό στην αισθητική και τη φιλοσοφία του, προσφέροντας βήμα σε αξιόλογους δημιουργούς, καταξιωμένους αλλά και νεότερους, αλλά και στοχεύοντας στην πρόσβαση των πολιτών σε υψηλής ποιότητας πολιτιστικά αγαθά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ