Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Συγκέντρωση νίκης για τον Γ. Φωστηρόπουλο

Την εκτίμηση ότι Γιάννης Φωστηρόπουλος, φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές του Οκτώβρη και να ανανεώσει την θητεία του ως δήμαρχος, επιβεβα’ιωσε το πλήθος των κατοίκων της πόλης που παραβρέθηκαν στα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της παράταξης «Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο», παρουσίασε και τους 88 υποψηφίους του συνδυασμού του, τον οποίο χαρακτηρίζει δυναμικό και υπερκομματικό.

Κατά την διάρκεια της μεγάλης ανοιχτής εκδήλωσής εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου, παρουσία και των μελών του υπουργικού Συμβουλίου Χάρη Θεοχάρη, Σοφίας Βούλτεψη και Βασίλη Σπανάκη, βουλευτών, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και των δύο βαθμών, φορέων, συλλόγων και πλήθους κόσμου, ανέτρεξε στην αφετηρία, του 2019, ενώ ανέδειξε το όραμα του για το Παλαιό Φάληρο» για την επόμενη θητεία και την επέκταση του έργου της παρούσης Δημοτικής Αρχής της πόλης.

Αναλύοντας ο κ. Φωστηρόπουλος τη σύσταση του ψηφοδελτίου επισήμανε ότι:
– Είναι ανανεωμένο κατά 59% , σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, περιλαμβάνοντας 52 νέους υποψηφίους, καθώς και 23 από τους 41 εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους
– Έχει αυξημένο αριθμό συμμετοχών του γυναικείου- φύλου με 38 υποψήφιες:
– Περιλαμβάνονται σε αυτό άνθρωποι όλων των ηλικιών, από 20 έως 76 ετών με εκπροσώπους από κάθε επαγγελματικού κλάδου, που απευθύνονται σε όλη την φαληριώτικη κοινωνία, με πλούσιο επιστημονικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό υπόβαθρο:

Κατά την ομιλία του ο Γ. Φωστηρόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων:
«Είμαι πολύ υπερήφανος για όλα αυτά που κάναμε και πλέον τόσοι πολλοί νέοι άνθρωποι θέλουν να προσφέρουν, θέλουν να είναι στην ομάδα μας. Ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από 88 Συνδημότες και συνδημότισσες μας από κάθε γειτονιά του Φαλήρου. Κεντρικό Φάληρο 41 υποψήφιοι, Άνω Αμφιθέα 14, Αγία Βαρβάρα 11, Κοψαχείλα 12, Ζησιμοπούλου 10.

Είμαστε μια υπερκομματική παράταξη, συμπεριληπτική, με υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους και στελέχη από διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις που το 2019 δεν ήταν μαζί μας. Αλλά, τώρα, συναντιόμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την πόλη, χωρίς προσωπικές στρατηγικές, βλέψεις για θέσεις και αξιώματα. Με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Κίνητρο όλων η αγάπη μας για το Παλαιό Φάληρο. Εδώ ζούμε, εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μας, αγαπάμε αυτή την πόλη και δεν θα σταματήσουμε να την υπηρετούμε με αγάπη».

Κάνοντας έναν γρήγορο απολογισμό του μέχρι τώρα έργου της δημοτικής Αρχής, χαρακτηρίζοντας την θητεία του ως ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο για τον πόλη που θα σφραγίσει θετικά την πορεία της προς το μέλλον:

«Είμαι σίγουρος ότι έχω επιλέξει τις καλύτερες και τους καλύτερους, για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να κοιτάζουμε υπερήφανα στα μάτια τους συμπολίτες μας. Στελέχη, δοκιμασμένα, ικανά, με διάθεση και αγάπη για δουλειά στην πόλη μας. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και τιμή, ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου μας και τους συνεργάτες μου, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, οπλίζοντάς με, με δυνάμεις για έναν όμορφο αγώνα έως τη μεγάλη νίκη! Στις 8 Οκτωβρίου θα είμαστε όλοι μαζί εδώ, για να γιορτάσουμε τη νίκη από τον Πρώτο Γύρο των εκλογών, στέλνοντας το μήνυμα της συνέχειας της κοινής μας πορείας που άρχισε πριν από 4 χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ