Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

«Μοσχάτο-Ταύρος Ανθρώπινη Πόλη Σύγχρονος Δήμος Ευθυμίου Ανδρέας»: Η λίστα των υποψηφίων

Τις διαδικασίες κατάρτισης του ψηφοδελτίου του ολοκλήρωσε και κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Μοσχάτο-Ταύρος Ανθρώπινη Πόλη Σύγχρονος Δήμος Ευθυμίου Ανδρέας»

Τα στελέχη της διοικούσας παράταξης, μετά την αυστηρή επιλογή των 73 υποψηφίων δημοτικών Συμβούλων, κατέθεσαν στο Υπουργείο Εσωτερικών την λίστα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου, πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο πλήρες και πολυσυλλεκτικό, που συνδυάζει την εμπειρία αλλά και την μεγάλη ανανέωση στα πρόσωπα των υποψηφίων. Ένα ψηφοδέλτιο υπερκομματικό, από διαφορετικές γενιές και από όλες τις γειτονιές του Δήμου μας.

Ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, με γνώμονα την ολοκληρωση των έργων και δράσεων που έχει δρομολογήσει ενέταξε στο ψηφοδέλτιο ανθρώπους με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ικανότητες να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο της διοίκησης και ανάπτυξης του Δήμου προς όφελος των πολιτών.

Όπως δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει μία συνεχή μάχη για ένα Δήμο ισχυρό, με οικονομική αυτοτέλεια, με έργα υποδομής, με κοινωνική συνοχή και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα των συμπολιτών μας. Μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους από το Μοσχάτο και τον Ταύρο, ζητώ στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, εκ νέου, τη στήριξή σας για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να δημιουργήσουμε μία πόλη ακόμα πιο σύγχρονη, ακόμα πιο ανθρώπινη, μία πόλη στην οποία αξίζει να ζούμε!»

Διαβάστε επίσης: Νέος υποψήφιος στο πλευρό του Α. Ευθυμίου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ