Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με 158 υποψηφίους ο συνδυασμός του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

Με 158 υποψηφίους συμμετέχει στις εκλογές του Οκτωβρίου ο συνδυασμός «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Τα μέλη του συνδυασμού, είναι μία σύνθεση έμπειρων στελεχών και νέων υποψηφίων με θέληση για συμμετοχή και προσφορά στα κοινά.

Το ψηφοδέλτιο έχει διευρύνει σημαντικά την δυναμική του, με τη συμμετοχή υποψηφίων πολλών πολιτικών κομμάτων αλλά και δημοτικών παρατάξεων που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του 2019 και εκφράζει την ευρύτατη αποδοχή του δημοτικού έργου που ολοκληρώθηκε στην έως σήμερα θητεία της Δημοτικής Αρχής.

Πέραν της σημαντικής συμμετοχής των γυναικών, στο συνδυασμό συμμετέχουν υποψήφιοι που εκφράζουν όλη την πόλη και όλες τις επαγγελματικές ομάδες, καθώς και δύο πολίτες που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν:
– 89 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
– 28 υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι Βάρης
– 28 υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι Βούλας
– 13 υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι Βουλιαγμένης

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον κάθε ένα και την κάθε μία από τους 158 υποψήφιους που εντάχθηκαν στον κοινό αγώνα που δίνουμε για να κάνουμε την πόλη μας ακόμα καλύτερη. Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική και παραγωγική προεκλογική περίοδο».

Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 π.μ. σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace (αίθουσα Αριστοτέλης). Για τη διευκόλυνση της προσέγγισης στο χώρο, θα υπάρχουν δρομολόγια από τις 09.30 το πρωί με mini bus από το παρκινγκ έναντι του εμπορικού κέντρου Status (Άρεως 2Α, Βουλιαγμένη 166 71).

Διαβάστε επίσης: Με τον Νίκο Χαρδαλιά στην Περιφέρεια «κατεβαίνει» η Αθηνά Κωνσταντέλλου

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ