Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Στην «1η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων» ο Άλιμος

Στην συναυλία των Μουσικών Σχολείων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Αλίμου, επιβεβειώνοντας την φήμη για την σωστή δουλειά που γίνεται, την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική επάρκεια του διδακτικού προσωπικού και το ταλέντο των μαθητών του.

Η πρωτοβουλία για την «1η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων» θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, έως τις 7 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ.

Στο πλαίσιο αυτής, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Μουσικών Σχολείων Αθήνας, Αλίμου, Ιλίου, Παλλήνης και Πειραιά θα παρακολουθήσουν μία σειρά μαθημάτων, στην παραδοσιακή και τη συμφωνική μουσική, από επαγγελματίες καταξιωμένους μουσικούς.
Την τελευταία μέρα, τα παιδιά, μαζί με τους δασκάλους τους, θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν σε μια εκδήλωση με έμπνευση και δημιουργικότητα που στόχο έχει να γίνει ετήσιος θεσμός.

Η «1η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων» και η συναυλία πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Διαβάστε επίσης: «Η Ζωή Είναι Ωραία» και τον Σεπτέμβριο στον Άλιμο

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ